Fortnite: Tips & Cheats voor gratis V-Bucks

Fortnite: Tips & Cheats voor gratis V-Bucks

Fortnite Hacks and Cheats, Scoor snel gratis V-Bucks met onze Fortnite cheats! Het spel wat op dit moment één van de meest populaire games wereldwijd is.

Niet gek voor een game welke pas sinds 25 juli 2017 bestaat. Op dit moment zijn er al meer dan 40 miljoen exemplaren gedownload en dat terwijl pas eind 2018 de definitieve versie van de game wordt gereleased.

De game is zo populair vanwege het concept en het thema: 100 spelers worden op een eiland gedropt en moeten met elkaar de strijd aangaan tot er nog één over is. Dit concept is niet nieuw maar het thema eromheen maakt Fortnite zo succesvol: Het is een cartoonachtige game zonder bloed of enge beelden wat het een kindvriendelijke game maakt. Het spel is gratis te downloaden voor verschillende platformen en apparaten.

Fortnite geld: V-Bucks

De makers van Fortnite verdienen geld met het verkopen van skins en andere upgrades. Je kunt deze in-game goodies kopen met V-Bucks: Dit is het digitale geld in Fortnite.

V-Bucks kun je kopen in het spel zelf of via bijvoorbeeld een downloadcode voor het PlayStation Network (PSV). Je kunt V-Bucks al kopen vanaf €

Wist je dat: volgens een onderzoek van LendEDU welke spelers van Fortnite een enquete hebben laten invullen, zij gemiddeld 84 dollar aan het spel uitgeven? Dat is omgerekend 71 euro!

Maar het kan ook anders..

Met de Fortnite Hack kun je V-Bucks genereren voor je account zonder te betalen. Enkele die-hard spelers maken al vanaf het begin hier gebruik van.

Werkt dit echt?

Nu nog wel. Omdat de game nog in ontwikkeling is zitten er nog verschillende bugs en andere zwakke plekken in waardoor dit soort cheats en hacks zijn uit te voeren.

Maak er gebruik van nu het kan. We kunnen helaas niet garanderen tot wanneer de tool werkt. Als je problemen ervaart horen we dat graag zodat we een fix kunnen zoeken.

Gratis V-Bucks met Fortnite cheats

Dit bericht heeft 21 reacties.

 1. GAIKNIETZEGGEN

  ALsjeblieft geef mij iets vbucks ik heb nog niets

 2. GamePower12

  Mag ik 1000000 v bucks aub want ik wil het ech al heel lang

 3. Ammar

  werkt het echt wordt je niet verbannen

 4. Demi

  mag ik alsjeblieft 20000 v-bucks en julllie zijn dan toppers

 5. Bo

  Ik wil 50.00en deze hacker is goed

 6. fortnite is de beste !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. Milan

  Ik wil 10000v bucks want anders denken ze dat ik mijn ben

 8. plssssssssssssssssssssssssss ik wil 100000 v bucks anders denken mijn vrienden dat ik zo noob ben plsssssssssssssssssssss oja werkt het

 9. Geraily

  Ik wil v bucks omdat me broer als ik v bucks koop alles op maakt van mij.

 10. crhistiaan

  ik wil graag 100000 v-bucks anders denkt iedereen dat ik noob ben.

 11. Joeminator

  Lekker, dit had ik nodig ?

Geef een reactie