Hay Day Cheats en Hacks 2018

Hay Day Cheats en Hacks 2018

Op zoek naar Hay Day cheats? Of een handige hack? Lucky you: Je vind ‘m hier!

Het spelletje Hay Day is al jaren super populair. Jong en oud speelt het. Maar.. Het spelletje kan ook tot frustratie leiden: Je hebt nogal wat spulletjes nodig in het spelletje en deze kom je met regelmaat tekort.. Grrr!

Dit is door de makers gedaan zodat je extra diamanten koopt waarmee je deze spullen kunt aanvullen. Dat is natuurlijk zonde..

Tijd voor een andere aanpak: Hay Day cheats!

Wat is Hay Day?

Hay Day is een game waarin je een virtuele boerderij kunt bouwen en beheren. Je kunt het spelletje spelen via je smartphone, tablet of met je laptop of computer op Facebook.

De maker van het spel is Supercell, welke ook Clash of Clans en Boom Beach hebben gemaakt: twee andere super verslavende spellen.

Realistisch spelletje

Hay Day is een realistisch spel: Je moet dingen opbouwen en je grondstoffen en gewassen eerst zaaien zodat deze kunnen groeien. Daarna kun je ze oogsten en gebruiken.

Je moet ook goed voor je dieren zorgen en ze op tijd eten geven zodat je daar profijt van hebt, anders leggen de kippen bijvoorbeeld geen eitjes (welke je ook zelf moet rapen!).

Hay Day cheats voor 2018

Ook in 2018 kun je nog volop gebruik maken van recente cheats en hacks voor Hay Day. Zodra er updates zijn zetten we deze gelijk op de website. Ook wij zijn fan van Hay Day en werken samen met enkele die-hard spelers om zo altijd de meest up to date cheats te hebben.

Gratis diamanten

Dankzij onze methodes en software kun je onbeperkt aan gratis diamanten komen. Zo wordt Hay Day spelen een stuk makkelijker én leuker.

Hay Day cheats voor 2018: Gebruik de Hay Day generator.

De software wordt 1 keer per maand aangepast zodat je de cheats automatisch kunt laten werken.

Hay Day cheats download

Laatste update op 15 juni 2018 om 17:11.

Dit bericht heeft 12 reacties.

 1. Lola

  Ik heb die acties gedaan cheat werkt

 2. Joyce

  Heb me geregistreerd, hoe nu verder?

 3. Haymuntjes

  ik wil graag gratis muntjes voor hay day android

  1. Gekkebekken2007

   Ik wil munten hebben pls want dan kan ik weer wat gaan bouwen

 4. carolienvant

  Beste,

  Helaas krijg ik mijn emailadres niet bevestigd. Kan de admin dit regelen zodat ik alsnog de cheats kan downloaden? Mijn dank is groot.

 5. Sjannie

  Dit werkt veel beter dan munten en diamanten verdienen. Ik ben verslaafd!

Geef een reactie