PSN Code Generator: Gratis codes voor PlayStation Network.

PSN Code Generator: Gratis codes voor PlayStation Network.

Het PlayStation Network (PSN) is het online netwerk van Sony Playstation. Via dit netwerk kun je tegen andere gamers spelen maar ook items kopen zoals games, game add-ons, uitbreidingpacks, muziek, films en meer. Daarnaast kun je PlayStation Plus aanschaffen.

PSN codes zijn verkrijgbaar vanaf 10 euro. Nu valt dat mee, maar bedrag op = op en dat kan snel gaan. Bijkopen is dan een optie maar misschien heb je het geld er niet voor of wil je er niet zoveel aan uitgeven.

Wat nu?

Gratis PSN codes genereren en gebruiken!

Inderdaad je leest het goed: GRATIS PSN codes.

Iemand die zichzelf Tyson noemt, afkomstig uit Californië (USA) heeft een digitale plek gemaakt waar PSN codes worden gedeeld door hemzelf en enkele fanatieke andere gamers. Er worden dagelijks meer dan 150 codes gedeeld en volgens de reacties werken ze ook gewoon.

Tijd om te profiteren dus.

Ben jij een gamer en heb je een PS3 of PS4? Sla je slag nu en pak die gratis codes voor het PlayStation netwerk mee nu ze nog werken.

Volgens de maker Tyson hoef je niet bang te zijn dat je gebannen wordt: Hij en zijn vrienden gebruiken al jaren deze codes en het is voor Sony niet te achterhalen of er wel of niet voor betaald is. Op de webpagina van de groep gamers is tevens een livechat als je vragen hebt.

Ja ik wil ook gratis PSN codes ontvangen!

Unlock de link nu via de volgende box. Have fun met gamen 😉

Dit bericht heeft 1 commentaar

Geef een reactie