Telefoon traceren met GPSTrackr

Telefoon traceren met GPSTrackr

Wil je een telefoon traceren en vrijwel de exacte locatie ontvangen? Omdat je je zorgen maakt of omdat je iemand niet vertrouwd en wil weten of deze persoon écht op de plek is waar hij of zij heen zou gaan?

Telefoon traceren met GPSTrackr

Gebruik GPSTrackr, een nieuwe tool welke de GPS van een apparaat kan ‘pingen’ door middel van functies van veel gebruikte apps zoals WhatsApp, Facebook messenger, Find my iPhone, Telegram en meer.

De werking is simpel:

  1. Je opent de online software
  2. Kies via welke app of dienst je de locatie wilt bepalen
  3. Vul het telefoonnummer of de gebruikersnaam van de persoon in van de door jouw gekozen app
  4. De software voert processen uit en geeft je in ongeveer 2 minuten de locatie van het betreffende toestel op

Tip: Controleer de locatie altijd met 2 of meer verschillende diensten. Zo heb je een nauwkeuriger beeld en voorkom je eventuele fouten in de dienst of verbinding.

Door de komst van GPS en alle apps welke er tegenwoordig gebruik van (willen) maken is het een stuk eenvoudiger te achterhalen waar iemand is. Voorheen kon dit enkel via het IMEI nummer of door het gebruik met zendmasten te meten. Dit konden echter alleen telefoon providers.

Je telefoon terugvinden met nieuwe online software
Gebruik de online tool “GPSTrackr” om telefoons te traceren via social media en andere populaire apps. Vul de gevraagde gegevens in en de software gaat daarna aan het werk voor jou.
Vind de bijna exacte locatie van een telefoon d.m.v. GPS
Door gebruik te maken van de meest gebruikte apps (waarvan iedereen er minstens 1 van heeft geïnstalleerd) kun je de locatie opvragen van het toestel. Deze is op enkele meters nauwkeurig.

Telefoon terugvinden

De makers van GPSTrackr hebben er hun missie van gemaakt om het makkelijker te maken een telefoon of persoon terug te vinden. Je kunt nu super snel je telefoon terugvinden.

GPSTrackr downloaden

Dit bericht heeft 6 reacties.

  1. Henning

    Hoe werkt dit en waar kan ik het downloaden

  2. Ineke van Hek

    de download doet het

Geef een reactie